• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Modehuis Natan biedt podium aan vier jonge talenten

Modehuis Natan biedt podium aan vier jonge talenten

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Natan neemt vier jonge Belgische modetalenten onder zijn hoede. Oprichter en couturier Edouard Vermeulen wil zijn ‘passie en ervaring delen’ en lanceert daarom ‘Natan Collective’; een samenwerking met de jonge ontwerpers Gioia Seghers, Florien Pénard (Dcember bags), Façon Jacmin en Valentine Witmeur. Zij krijgen de kans om hun werk tijdens een pop-up evenement te presenteren bij het modehuis.

“Overheen de afgelopen decennia heeft het Natan modehuis een impressionant parcours afgelegd, en is het merk uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische mode-landschap. Vandaag wil Natan jonge modemerken op hetzelfde pad zetten,” meldt het modehuis in een persbericht. “Deze samenwerking is een bron van inspiratie en stelt hem in staat om de mode vanuit een andere hoek te beleven. Natan Collective is een rijk en innovatief concept dat de krachten van onze Belgische ontwerpers bundelt en tot nieuwe hoogtes leidt.”

A post shared by FAÇON JACMIN (@faconjacmin) on

Tussen 20 en 22 april presenteren de Belgische modetalenten hun werk op de eerste verdieping van de Natan-boetiek aan 78 Naamse Straat in Brussel. De ontwerpen zijn ook te koop.

Beeld: Ismaël Moumin via Natan

Natan