• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Modehuis Natan opent webshop voor accessoires in november

Modehuis Natan opent webshop voor accessoires in november

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Belgische modehuis Natan gaat in november een webwinkel openen. In de webshop worden alleen accessoires verkocht. Dat heeft Pieter Jan van Biesen, commercial manager bekendgemaakt, tijdens de opening van de eerste buitenlands flagshipstore aan de Amsterdamse PC Hooftstraat.

“De handtassencollectie komt in november online,” licht Van Biesen toe. De webstore komt via de eigen website van het modehuis gelanceerd. De lanceringsdatum is nog niet bekend.

Voor de pret-à-porter collectie zal de klant echter nog steeds naar de winkel moeten gaan. “We gaan nooit kleding verkopen, het is een te moeilijk product. Je hebt echt nog een naaister nodig voor de finishing touch,” aldus de commercieel manager. “Het is al best ambitieus om de webshop helemaal mooi en naar wens te maken.” Hij houdt andere luxury e-commerce spelers als Farfetch, Net-a-Porter zeker in de gaten. “Het is een andere branche en een andere vorm van marketing. Retail en groothandel zijn onze comfortzone, een webwinkel is voor ons nog een magisch onontgonnen gebied,” glimlacht Van Biesem.

Modehuis Natan heeft recentelijk de eerste internationale flagshipstore geopend. Lees ook: Nieuwe winkel Natan: ‘het Brusselse gevoel’ in Amsterdam

Beeld: Natan

Natan