• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Technologie zorgt voor een revolutie in de Fashion branche

Technologie zorgt voor een revolutie in de Fashion branche

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

loading...

Business

De meeste modebedrijven produceren hun kleding ver van huis. Voor schaalbare modebedrijven heeft globalisering productie overzee mogelijk gemaakt, en kan groei en expansie worden gerealiseerd zonder hoge operationele kosten.

Het hoge segment modemerk, en bijbehorende designer collectie, vereist specifieke productietechnieken als borduring, manuele afwerking van een zoom, of het vakmanschap dat noodzakelijk is voor het produceren van een met zijde bedekte knoop. Deze technieken brengen het modebedrijf naar India, Italië, of andere landen, op grote afstand van de operatie. De enige wijze om een dergelijke complexe supply chain te managen, over diverse internationale productielocaties heen, is een overkoepelend en baanbrekend fashion cloud systeem dat alle mode processen stroomlijnt.

Itsperfect, een fashion tech bedrijf dat web-based cloud software levert voor de mode industrie, heeft daarvoor de perfecte oplossing.

De technologie van Itsperfect is ontworpen om producten te volgen vanaf de bron van het materiaal tot aan de eindklant, terwijl er tegelijkertijd volledig inzicht wordt geboden in het gehele proces.

Belangrijkst uitgangspunt hierbij is dat elke partij binnen de keten beschikt over identieke data zodat de kleding correct wordt geborduurd, en de zoom correct wordt afgewerkt, of dat nu in India, Italië of elders plaatsvindt.

Volledige digitale transformatie betekent dat multinationals vanaf 2023 geavanceerde analytische tools binnen hun supply chain organisatie moeten gaan gebruiken. (Gartner, 2018). Voor klanten van Itsperfect is er geen reden om nog 3 tot 4 jaar te wachten, het vooraanstaande cloud-based software biedt deze mogelijkheden al vanaf vandaag.

En wanneer bedrijven zich in bovenstaande richting ontwikkelen moeten ze in staat zijn snelle beslissingen te nemen, bijvoorbeeld wanneer de order intake van 150 stuks per week groeit naar 30.000 stuks. Wanneer groei ervoor zorgt dat de noodzakelijke verschuiving wordt ingezet van kleine lokale fabrieken naar wereldwijde productiefaciliteiten, terwijl de supply chain zich uitbreidt met een breed scala aan nieuwe schakels – van het kopen van duizenden stalen oogjes tot directe aanschaf van wol in Nieuw Zeeland – dan wordt de roep om digitale technologie welke zowel krachtige analytische hulpmiddelen als betrouwbare ondersteuning voor excessieve groei biedt, alleen maar luider.

Zoals in alle sectoren zorgt technologie voor een revolutie in de basis van de operatie van het bedrijf.

Itsperfect leidt deze ontwikkelingen binnen de mode industrie. Deze technologie stelt modebedrijven in staat om te profiteren van een enkele oplossing die alle processen behelst, daarmee volledige controle, volledig inzicht en een hoge mate van efficiëntie biedend, of het nu gaat om design, productie, order intake, logistiek of de boekhouding.

Meer dan 300 internationaal opererende modemerken, van startende designers tot grotere internationaal georiënteerde bedrijven werken dagelijks met Itsperfect, profiterend van haar slimme oplossingen om hun groei te ondersteunen. Digitalisatie evolueert de Fashion markt: mis de revolutie niet. Itsperfect is het meest geavanceerde fashion ERP systeem dat op dit moment beschikbaar is.

CLOUD BASED
ENTERPRISE RESOURCE PLANNING
ERP
ITSPERFECT
KASSASYSTEEM
OFTWARE
STEFAN METHORST