• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Hoe technologie uw fashion business kan transformeren

Hoe technologie uw fashion business kan transformeren

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

19 nov. 2019

Business

In de mode kan het kleinste detail een design maken of breken. In een industrie waar de kleinste puntjes op de i het verschil maken – de positie van een rits, het contrast in de stof van een lining – wordt ERP software (Enterprise Resource Planning) de nummer één oplossing voor het soepel managen van alle processen. De realiteit leert dat de fashion business zeer complex is, met supply chains, leveranciers, retailers, klanten en consumenten, en we zien regelmatig dat elke afdeling afwijkende oplossingen en programma’s gebruikt om hun specifieke proces te managen. Uw leven wordt daardoor ingewikkeld, onduidelijk, en alles managen kost te veel tijd.

En die tijd is nu juist, zoals altijd, van het grootste belang. De enige optie om deze problematiek het hoofd te bieden is cloud based software. Grote en kleine fashion bedrijven zoeken naar een geïntegreerde oplossing, waar alle data en elk proces ondergebracht kan worden in één systeem, zodat het beheren van merken eenvoudiger wordt. Itsperfect is een Nederlands fashion tech bedrijf dat precies die oplossing biedt, en daarmee de mogelijkheid creëert voor fashion bedrijven om de focus te leggen op waar het in het dagelijks leven van een fashion bedrijf om gaat. De technologie doet de rest.

Itsperfect is veel meer dan een oplossing voor fashion groothandels, het is een one-stop totaaloplossing voor alles waar een bedrijf in de mode behoefte aan kan hebben, en stelt daarmee de gebruikers in staat alle processen volledig te controleren en te optimaliseren, of het nu gaat om design, productie, order intake, logistiek, finance, retail, e-commerce en meer. Na een setup van enkele minuten kan Itsperfect worden bereikt vanaf elke plaats op elk moment, of het nu gaat om een download van een product sheet tijdens het bezoeken van een fabriek, het zenden van een real time voorraad overzicht voor een dropshipment uit Azië, of een gedetailleerd overzicht van de kostencalculatie van uw laatste design.

Inzicht dat het verschil maakt

Wanneer we dieper graven in de onderliggende lagen van online oplossingen, dan dienen deze in staat te zijn volledig inzicht te leveren en toegankelijkheid te bieden, zodat managers snel actie kunnen ondernemen. De analyse – en reporting tool van Itsperfect biedt onder andere een database met reports welke specifiek zijn ontwikkeld voor en door de mode industrie, met een focus op het invullen van de meest gesignaleerde behoeften op het vlak van finance, verkoop, logistiek, inkoop en productie. Alle reports kunnen naar eigen inzicht worden aangepast, en gedeeld met iedereen die hiertoe gerechtigd is.

The bigger picture

Het kunnen gebruiken van sterke digitale platforms en technologie is key voor het realiseren van groei in de huidige markt. Succesvolle fashion bedrijven omarmen cloud-based oplossingen voor optimalisatie van efficiëntie. Het is geen geheim dat het niveau van efficiëntie en technologie in de mode industrie nog wel eens achterblijft, en Itsperfect maakt hier een einde aan. Het gebrek aan connectie tussen sourcing, productie en retail is niet alleen een logistiek probleem, maar is tevens een belangrijk onderdeel van het wijzigen van de industrie op het vlak van afval, klimaat en discutabele outsourcing. Daarom is inzicht en helderheid van levensbelang. Itsperfect biedt de overbrugging tussen fashion bedrijven, leveranciers, klanten en consumenten.

Wanneer uw bedrijf klaar is voor een technologische sprong en geheel gereed is om innovatie te omarmen: Itsperfect is al beschikbaar voor €199,- per maand.

www.itsperfect.io

CLOUD BASED
ENTERPRISE RESOURCE PLANNING
ITSPERFECT
KASSASYSTEEM
SOFTWARE
STEFAN METHORST