& Other Stories X Vika Gazinskaya

& Other Stories X Vika Gazinskaya& Other Stories X Vika Gazinskaya& Other Stories X Vika Gazinskaya& Other Stories X Vika Gazinskaya& Other Stories X Vika Gazinskaya
& Other Stories heeft de Russische modeontwerpster Vika Gazinskaya gestrikt voor een samenwerking. Haar herkenbare schilderachtige, kleurrijke en vrouwelijke ontwerpstijl is terug te zien in de collectie, die bestaat uit jurken, jassen, accessoires en schoenen.

De ontwerpen zijn voorzien van prints die gebaseerd zijn op Gazinskaya’s tekeningen. De viltstift-krassen-print, haar signatuur, heeft de ontwerpster voor de samenwerking met het zusje van H&M vernieuwd. Ook is er een jurk voorzien van een paardenbloemprint en zijn sleehakpumps voorzien van polkadots in pasteltinten.

“Met deze collectie wil ik mensen de kans geven mijn prints voor een betaalbare prijs te kopen,” aldus de ontwerpster over de samenwerking, die dankzij haar bezoeken aan de internationale modeweken uitgroeide tot een stijlicoon en haar eigen merk op de kaart zette. Anna Teurnell, head of design bij & Other Stories, noemt Gazinskaya’s tijdloze prints en vrouwelijke silhouetten ‘een mooie aanvulling op onze collectie’.

De co-lab collectie van Gazinskaya is vanaf 5 mei exclusief verkrijgbaar bij Colette aan de Rue Saint-Honore in Parijs en op colette.fr. Vanaf 15 mei is de collectie verkrijgbaar bij & Other Stories winkels in Europa en via stories.com. Prijzen variëren van 175 euro voor een jas, 125 euro voor een jurk tot 65 euro voor een shirt en 45 euro voor shorts.
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN