Mighty Purse laadt smartphones op

Mighty Purse laadt smartphones opMighty Purse laadt smartphones opMighty Purse laadt smartphones op

Mighty Purse is een kruising tussen een beurs, een telefoonhoesje en een smartphone-oplader. De beurs met afneembare polsband past in een handtas en is groot genoeg voor sleutels, geld en make-up, maar kan daarnaast, dankzij de ingebouwde, heroplaadbare batterij, ook een lege telefoon tot twee keer volledig opladen.

Dit voorjaar werden poederblauw, glinsterend grijs, crème en brons aan de twaalf al bestaande kleuren toegevoegd. Bovendien zijn er nu reptiel-, zebra- en panterprint Mighty Purses. Naast de Original Mighty Purse, is er ook een grotere variant waar bijvoorbeeld ook een mini-tablet in past. Deze is verkrijgbaar in leer of, festival proof, in nylon en heeft een afneembare riem waarmee het tasje cross-body of om de heupen kan worden gedragen.

Mighty Purse is online verkrijgbaar bij wowthem.com en daarnaast in geselecteerde winkels in het Verenigd Koninkrijk, voor prijzen die starten bij 70 Britse pond (85 euro). De tassen hebben een micro-USB kabel voor Android telefoons. Iphone eigenaren kunnen een aparte adapter kopen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN