Meest sexy schoen van Louboutin

Rood leren killer heels met studs van Christian Louboutin zijn uitgeroepen tot het meest sexy paar schoenen van 2012, de winnaarstitel van de ‘sexy shoe contest’ van Saks Fifth Avenue.

Het is de derde keer dat de meest sexy schoen wedstrijd door Saks Fifth Avenue werd georganiseerd. Vorig jaar won Valentino de titel met een paar peetoe pumps met kant nadat consumenten online hun stem uitbrachten op 25 genomineerden.

Het meest sexy aan de schoenen van Louboutin is wellicht de rode zool, het kenmerk van de schoenontwerper. De Fransman voorziet zijn ontwerpen van rode zolen sinds hij in 1992 zijn assistente haar nagels rood zag lakken. Vorige maand besloot het gerechtshof van New York in het hoger beroep dat de ontwerper het alleenrecht heeft om schoenen met rode zolen te verkopen. Dat besluit was een doorbraak in de rechtszaak tussen Louboutin en het Franse modehuis Yves Saint Laurent (YSL), maar ook in de langlopende discussie of een kleur een handelsmerk kan zijn in mode. Deze week heeft YSL, in tegenstelling tot eerder berichten, laten weten de zaak te laten vallen.
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN