Longchamp x Jeremy Scott

Net een paar weken na zijn benoeming als creatief directeur bij het Italiaanse modehuis Moschino, presenteert Jeremy Scott zijn nieuwste creatie voor op de iconische Le Pliage-tas van het Franse Longchamp. Eerdere exemplaren droegen namen als 'Bones', 'Tire Print' en 'Greetings from Paradise'. De nieuwste versie is 'Color Bar' genoemd, omdat Scott zich liet inspireren door de veelkleurige testbeelden op televisies.

De Amerikaanse modeontwerper Scott en het lederwaren- en accessoiremerk Longchamp werken al langer samen en brengen sinds 2006 elk seizoen een nieuwe interpretatie uit van de beroemde opvouwbare tas. De prints van Scott zijn meestal een verlengstuk van wat hij eerder voor zijn eigen label op de catwalk heeft laten zien. Ook ditmaal liet Scott een element uit zijn eigen collectie terugkomen: de 'Color Bar'-print was al te zien in zijn ready-to-wear collectie voor S/S 2014.

De 'Color Bar Le Pliage' is tot het einde van 2013 exclusief verkrijgbaar bij Collette, Parijs. Vanaf januari 2014 is de tas eveneens te koop op andere verkooppunten van Longchamp.
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN