Hilfiger opent megawinkel NY

Hilfiger U.S.A. Inc. heeft aangekondigd in september 2009 een wereldwijde flagship store te openen op 5th Avenue nummer 681 in New York. De winkel, die 22.000 vierkante meter groot zal zijn, wordt Tommy Hilfiger’s grootste retailstore ter wereld. En met de keuze van deze locatie schaart Hilfiger zich onder de groten de aarde.

“Als toonaangevende winkelstraat is Fifth Avenue de perfecte bakermat voor al onze collecties," aldus Tommy Hilfiger. “Ik ben dan ook enorm opgetogen onze wereldwijde flagship store te kunnen openen in de stad waar ik twintig jaar geleden ben gestart.”

De inrichting van de winkel wordt geïnspireerd op de architectuur van de 20e eeuw en ontworpen door het creatieve team van Tommy Hilfiger in samenwerking met Callison Architects en het befaamde architectenbureau McKim, Mead and White. Middelpunt van de winkel zal zijn een dramatische moderne centrale trap die vier verdiepingen hoog zal reiken en ook gebruikt zal worden als presentatieplatform voor wisselende kunstcollecties.

Beeld: impressie van de nieuwe Hilfigerwinkel

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN