Glamour in grote maten

Glamour in grote matenGlamour in grote matenGlamour in grote matenGlamour in grote maten

De nieuwe herfst- wintercollectie 2014/2015 van Taillissime is ontworpen door de Franse stylist William Carnimolla. De creaties – maat 42 tot 62 - van de Fransman zijn nu verkrijgbaar in de catalogus van Taillissime of bij La Redoute.

De collectie, voor zowel dames als heren, bestaat uit tien ontwerpen die qua stijl variëren van rock tot glamour. Carnimolla heeft ingespeeld op verschillende trends: military en dierenprints. Deze trends zijn in zowel de kleding als de accessoires terug te vinden. Zo is er een leren tas met kleine studs en een top met grijze slangenprint. Het kleurenpalet bestaat vooral uit kakikleuren. Ook is er voor beide geslachten een leren jack gemaakt.

Carnimolla is model, stylist en tv-persoonlijkheid. De inmiddels 34-jarige Fransman deed zijn eerste mode ervaring op bij couturier Thierry Mugler, Studio Berçot en Collete. In 1997 startte hij zijn succesvolle modellencarriere na zijn ontmoeting met fotograaf Mario Testino. Hij verscheen met zijn foto´s meerdere malen in Vogue, liep voor onder andere Dior en stond onder contract bij Prada en Jill Sander. Drie jaar later werd hij assistent van Tom Ford bij Yves Saint Laurent. In 2004 had Carnimolla zijn tv-debuut in de film 'Pédale dure'. Tegenwoordig werkt hij als stylist voor tijdschriften en celebrities zoals Noémie Lenoir , Kate Winslet en Eva Longoria.

Taillissime richt zich op consumenten met een maatje meer. Het aanbod van de kleding loopt tot maat 64. Het is voornamelijk verkrijgbaar bij het Franse online postorderbedrijf La Redoute.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN