G-Star Raw workwear-collectie

G-Star Raw workwear-collectieG-Star Raw workwear-collectie
G-Star Raw gaat voor functionaliteit met een moderne workwear-collectie, Raw Utility. De collectie zal verkocht gaan worden in The Jane in Antwerpen, het nieuwe en nog te openen restaurant van topkoks Sergio Herman en Nick Bril. Sergio Herman zelf was betrokken bij de ontwikkeling: hij draaide proef in de kleding om de collectie te perfectioneren.

G-Star Raw heeft Sergio Herman bij de ontwikkeling van de werkkleding betrokken om zijn vernieuwende aanpak, zoals zijn creatieve benadering van koken. Ook innovatief zijn de samenwerkingen met vakmensen uit andere disciplines, waaronder één met tattoo artist Henk Shiffmacher die hem inspiratie gaf voor desserts.

De Raw Utility collectie bestaat uit zes ontwerpen waarmee het team combinaties kan maken voor elke medewerker, van chef tot hostess tot sommelier. Raw Utility is ontworpen rond de Type C denim met 3D effect. Met de Type C als uitgangspunt is een capsule collectie gevormd met daarin een jas, shirt en das, en twee speciaal gesneden schorten. De werkkleding van G-Star wordt in maart 2014 gepresenteerd, gelijktijdig met de opening van The Jane in Antwerpen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN