Bonnet à Pompon naar België

Bonnet à Pompon naar BelgiëBonnet à Pompon naar BelgiëBonnet à Pompon naar BelgiëBonnet à Pompon naar België
Het Spaanse kinderlabel Bonnet à Pompon komt naar België. Het merk wordt dit allereerste seizoen verkocht bij Bohemian Child in Beernem en Lilly Rose in Berchem. De verschillende collecties zijn geschikt voor kinderen – jongens en meisjes – van nul tot twaalf jaar. Op dit moment heeft het vier verkooppunten: twee in Madrid, één in Castellas en één in Beiroet.

Bonnet à Pompon kiest voornamelijk voor natuurlijke materialen – in poedertinten met kleine accenten van verschillende prints- als kasjmier, linnen en katoen. Elke stof wordt geselecteerd bij leveranciers uit Italië, Frankrijk en andere Europese landen. Ook de productie gebeurt in Spanje, met het oog op kwaliteit zodat het creatieve team het productieproces op de voet kan volgen.

Het label werd in 2009 opgericht door ontwerpster Alejandra Sanchez-Ramade. Het Spaanse kinderlabel stond al snel bekend om zijn knitwear in zowel Spanje als het buitenland. De ontwerpster laat zich inspireren door essentiële momenten in een kinderleven en haalt tegelijk inspiratie uit landschappen uit de Franse Provence. De prijzen voor de jasjes, jurkjes, broekjes en rompertjes liggen tussen de 43,88 en de 229,50 euro.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN