Blauer voor Tommy Hilfiger

Blauer heeft de handen ineengeslagen met Tommy Hilfiger. De twee Amerikaanse merken brengen samen vier jassen: twee voor dames en twee voor heren.

"Deze samenwerking verbindt twee merken die worden beschouwd als iconen van de Amerikaanse way of living in een limited edition collectie," zegt ontwerper Tommy Hilfiger. "Meer dan 75 jaar staat het Blauer merk bekend om zijn weerstand en duurzaamheid, en ik vind het leuk dat ik een moderne twist mag geven aan de klassieke items."

Voor mannelijke en vrouwelijke klanten is zowel een parka als een jas in safari-model beschikbaar, in de kleuren marineblauw, geel en groen.

Safari en nautisch zijn ook de inspiratiebronnen van de nieuwste collectie voor zomer 2013, die de ontwerper deze week presenteerde op de planken van New York Fashion Week: “Het thema is American Voyage,” zegt Hilfiger tegen Telegraph.co.uk. “Alles is nautisch of safari. Het gaat om zee en land, strepen en polkadots, de invloed van mannenmode, pyjamaprints en losse silhouetten,” aldus de Amerikaanse ontwerper. Hilfiger stuurde zijn modellen de catwalk op in zomerse (maxi)jurken. Dit in, zoals van de ontwerper te verwachten valt, kleuren van de Amerikaanse vlag, gecombineerd met gouden accenten.

De Blauer x Tommy Hilfiger jassen zijn vanaf 14 september verkrijgbaar in een oplage van tweehonderd stuks, bij geselecteerde Europese winkels en via de Tommy Hilfiger online shop. Een damesjas is verkrijgbaar vanaf 549 euro, een herenjas voor 599 euro.

Klik hier voor meer video's van New York Fashion Week

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN