• Home
  • V1
  • Show
  • Alexa Chung X Tommy Hilfiger

Alexa Chung X Tommy Hilfiger

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Show

Tommy Hilfiger heeft een zwak voor it girls. Het label heeft eerder dit jaar in samenwerking met Zooey Deschanel een capsule collectie ontworpen en nu werken ze samen met een andere brunette met een goed gevoel voor mode. Alexa Chung, Engels model, presentatrice en schrijfster, is in de rol gastredacteur gestapt voor de herfstcollectie 2014.

Chung heeft haar favoriete kledingstukken uit de herfstcollectie gekozen en outfits samengesteld die passen bij haar boyish stijl. De collectie bestaat uit een rode houthakker jas, zwart leren leggings, pajetten, skinny- en bikerbroeken, zijden en geprinte shirts en oxford schoenen. Elke maand, tot en met januari, zal ze nieuwe kledingstukken aan de collectie toevoegen.

"Wij zijn enthousiast over de samenwerking met Alexa Chung. Chung is de ware definitie van een 'it girl'. Ze is cool, grappig, slim en heeft een goed gevoel voor stijl. Chung weet hoe ze fast fashion met klassieke kledingstukken moet combineren. Op die manier creëert ze een unieke look," zegt Tommy Hilfiger in een persbericht.

Haar collectiekeuzes zijn beschikbaar in een select aantal Tommy Hilfiger winkels in Europa en op tommy.com/alexachung. Chung's gastredacteurshop zal wereldwijd over Tommy Hilfiger's sociale media worden gedeeld.

Alexa Chung
Tommy Hilfiger