Tweede brandstore voor Four Roses en Bronson

Four Roses en Bronson slaan opnieuw de handen ineen voor een gezamenlijke brandstore. Dit keer hebben de twee merken zich gevestigd in Aalst.

“Aals is net als Roeselare een centrumstad met een ziel, waar shoppen een echte beleving is,” aldus het persbericht. Het openen van eigen winkels is een onderdeel van de make-over die Four Roses en Bronson ondergaan sinds 2015. “Door aanwezig te zijn in het straatbeeld, maken steeds meer mensen kennis met de collectie en de visie van het modelabel.”

De twee merken werden in 2015 overgenomen door Lien de Vroe en Miguel Uytterhaegen. De merken zijn inmiddels al vijftien jaar een bekende naam in het middensegment. Four Roses en Bronson worden bij 135 multibrand stores verkocht.

Tweede brandstore voor Four Roses en BronsonTweede brandstore voor Four Roses en BronsonTweede brandstore voor Four Roses en BronsonTweede brandstore voor Four Roses en BronsonTweede brandstore voor Four Roses en BronsonTweede brandstore voor Four Roses en BronsonTweede brandstore voor Four Roses en BronsonTweede brandstore voor Four Roses en Bronson

Beeld: Four Roses/Bronson

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN