Kijken: de eerste brandstore van Four Roses en Bronson

Belgische merken Four Roses en Bronson hebben voor het eerst een eigen plek gevonden in de winkelstraat. De twee merken hebben gezamenlijk een brandstore geopend in Roeselare.

Four Roses en Bronson hebben zich gevestigd aan Delaerestraat 17 in Roeselare. De winkel dient om de identiteit van Four Roses en Bronson tastbaar te maken, aldus de merken in een persbericht. De merken zijn in 2015 overgenomen door dezelfde eigenaar.

Voor in de winkel is de collectie van Four Roses te vinden, waarna de winkel wordt opgesplitst door de paskamer. Achterin tegen een donkergroene wand is de collectie van Bronson te vinden. Met het concept wilde de winkel een boudoir-achtig interieur neer zetten. In de winkel zijn roze fluwelen gordijnen te zien, een marmeren toonbank en gouden accenten bij de vrouwen. “De Four Roses-vrouw en de Bronson-man kunnen in alle sereniteit een kledingstuk van Belgische makelij passen,” aldus het persbericht destijds.

Bekijk de eerste beelden hier:

Kijken: de eerste brandstore van Four Roses en BronsonKijken: de eerste brandstore van Four Roses en BronsonKijken: de eerste brandstore van Four Roses en BronsonKijken: de eerste brandstore van Four Roses en BronsonKijken: de eerste brandstore van Four Roses en BronsonKijken: de eerste brandstore van Four Roses en BronsonKijken: de eerste brandstore van Four Roses en BronsonKijken: de eerste brandstore van Four Roses en Bronson

Beeld: Four Roses en Bronson

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN