Het Antwerpse ontwerpduo van Les Hommes heeft de eerste winkel geopend in China, zo melden Belgische media. De winkel is gevestigd in Peking, in de wijk Sanlitun.

Les Hommes heeft al twee winkels. Één in Antwerpen, de ander in Milaan. Tijdens de opening van een nieuwe winkel in Antwerpen afgelopen oktober meldde het merk al de planning voor expansie in Azië. De komende drie jaar zouden 15 winkels openen in het gebied.

Tom Notte en Bart Vandebosch, de ontwerpers achter het label, hebben meerdere redenen om te kiezen voor Peking melden ze in het Belang van Limburg. “Je wordt als merk pas serieus genomen in China als je er een flagshipstore hebt. De luxe winkelstraten van Peking zijn een venster op de hele Aziatische wereld. Als je het daar maakt, kan je het in heel Azië maken.” De wijk Sanlitun is naar verluidt de opkomende wijk van de stad. De flagshipstore wordt omringd met winkels van onder andere Balmain, Armani en Givenchy.

Het concept van de winkel is gebaseerd op de locaties in Antwerpen en Milaan. De paskamers zijn echter ruimer opgezet om aan de wensen van de Chinese klant te voldoen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN