Kijken: Nieuwe flagshipstore Les Hommes in Antwerpen

Les Hommes heeft haar nieuwe flagshipstore in Antwerpen geopend. Het Belgische modelabel had al een winkel in de stad en is nu verhuisd naar een nieuw pand aan de Arme Duivelstraat in het centrum, meldt FashionNetwork. De 200 vierkante meter grote winkel is de tweede Europese flagshipstore van het merk.

Kijken: Nieuwe flagshipstore Les Hommes in Antwerpen

Les Hommes had sinds 2014 al een flagshipstore in Milaan, in het district Porta Nuova. Net als in Milaan, is het interieur van de nieuwe Antwerpse flagshipstore ontwikkeld door het Milanese architectenbureau Piuarch, dat van Les Hommes-creatief directeurs Tom Notte en Bart Vandebosch de opdracht kreeg de onderscheidende waarden van het herenmodelabel te uiten.

Kijken: Nieuwe flagshipstore Les Hommes in Antwerpen

Het interieur bestaat uit verschillende materialen, waaronder glas, marmer, beton en staal. De muren zijn voorzien van wit marmer en de trap is gemaakt van ruw beton. Verder wordt de winkel gekenmerkt door met name wit-, zwart- en grijstinten en veel daglicht, dat binnenkomt via de grote ramen.

De opening van de nieuwe flagshipstore in Antwerpen is de eerste stap in de verdere uitbreidingsplannen van Les Hommes. Het merk wil binnen nu en drie jaar onder andere 15 winkels in Azië openen.

Kijken: Nieuwe flagshipstore Les Hommes in Antwerpen

Les Hommes werd in 2004 opgericht door Notte en Vandebosch, die samen aan de Antwerpse modeacademie studeerden. In 2011 werd het Belgische fonds Palmyra Marques de nieuwe investeerder van het merk, waardoor het hoofdkantoor en de studio naar Italië werden verplaatst. De collecties van het merk zijn naast in de eigen winkels in zo’n 200 boetieks wereldwijd verkrijgbaar.

Beeld: Les Hommes Facebook

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN