• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • JBC opent pop-up met tweedehands babykleding

JBC opent pop-up met tweedehands babykleding

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De JBC pop-up met tweedehands babykleding. Credits: JBC

Belgische retailer JBC blijft verder inzetten op tweedehands. Het merk opent namelijk een pop-up in Wijnegem Shopping Center met alleen maar tweedehands babykleding, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

JBC geeft aan dat het met het initiatief wil voorkomen dat babykleding op de textielstort komt, maar het wil ook ervoor zorgen dat mensen tegen een vriendelijke prijs babykleding kunnen kopen.

"Babykleding is vaak nog zo goed als nieuw en amper gedragen. Het is een geweldige kans voor aanstaande ouders om kleding van deze kwaliteit te vinden, wat duidelijk erg populair is, zoals we hebben gezien bij de JBC Tweedehandswinkel in Olen," aldus Bart Claes, CEO bij JBC.

De items die te koop zijn in de tweedehandswinkel zijn verzameld tijdens een ‘Bring Back’-campagne van JBC. Door regelmatig ‘bring back’-momenten in te plannen kunnen consumenten hun gebruikte items inruilen tegen JBC-punten. In de winkel in Wijnegem zullen volgens JBC zo’n 10.000 items hangen met prijzen vanaf 3 euro. De maten liggen tussen maat 50 en maat 92.

JBC
Kindermode
Tweedehands