• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • JBC opent eerste eigen tweedehands winkel in Olen

JBC opent eerste eigen tweedehands winkel in Olen

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

JBC naamlabels. Credits: JBC

JBC breidt haar tweedehandsaanbod verder uit door een eigen tweedehandswinkel te openen. Het Belgische familiebedrijf doet dat in het Antwerpse Olen, zo wordt bekendgemaakt in een persbericht. De winkel opent op 29 maart.

In de winkel zal ingezamelde kinderkleding verkrijgbaar zijn van de merken JBC, CKS en Fred + Ginger. Alle items ondergaan eerste een kwaliteitscontrole, waarna deze worden aangeboden voor een marktconforme prijs, aldus JBC. Volgens de Belgische speler is het de eerste retailer die een eigen tweedehandswinkel opent.

In 2023 rolde JBC zijn tweedehands corners uit naar al zijn JBC-winkels. Dat betekent dat 115 winkels een permanente corner met tweedehands kleding hebben. De opening van de tweedehandswinkel is dus een volgende stap.

Met de stappen in de tweedehandsmarkt wil JBC het hergebruik van kleding stimuleren. Zo introduceerde het merk al dubbele naamlabels, waarin de naam van de drager geschreven kan worden nadat het item is doorgegeven, maar organiseert het ook pop-up swap evenementen.

JBC
Tweedehands