In Beeld: Brantano opent eerst winkel van nieuw concept ‘Boutik by Brantano’

Brantano heeft het nieuwe concept ‘Boutik by Brantano’ geïntroduceerd. In Schelle en Sint-Denijs-Westrem zijn de twee eerste winkels met de formule geopend, zo maakt het bedrijf bekend in een persbericht. “Met deze nieuwe formule wil de retailer de bestemmingswinkel worden voor schoenen en mode,” aldus het bericht.

Het nieuwe concept is het antwoord op de vraag van Brantano-klanten voor meer merken. “FNG [het moederbedrijf van het merk,red.] wil Brantano uitbouwen tot een volwaardige modespeler, zowel online als offline, met naast een brede schoenencollectie een compleet aanbod merkenmode voor het hele gezin.” De formule focust zich op modemerken in het middensegment tot de bovenkant van de markt, met hoogwaardige schoenen als aanvulling.

FNG wil het ‘Boutik by Brantano’ concept in 2019 verder uitrollen nadat het in de twee winkels getest is. De groep ziet potentie voor rond de 30 ‘Boutik by Brantano’-winkels. Begin dit jaar kondigde FNG aan dat Brantano met nieuwe winkelformules meer de nadruk ging leggen op mode. Brantano gaat verder onder drie concepten; Brantano Klassik, Boutik by Brantano en Brantano Market.

Bekijk de eerste beelden van ‘Boutik by Brantano’ hieronder.

In Beeld: Brantano opent eerst winkel van nieuw concept ‘Boutik by Brantano’In Beeld: Brantano opent eerst winkel van nieuw concept ‘Boutik by Brantano’In Beeld: Brantano opent eerst winkel van nieuw concept ‘Boutik by Brantano’In Beeld: Brantano opent eerst winkel van nieuw concept ‘Boutik by Brantano’

Beeld: Brantano/FNG

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN