• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Natan en Façon Jacmin lanceren tweede samenwerking

Natan en Façon Jacmin lanceren tweede samenwerking

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Nadat Natan-ontwerper Edouard Vermeulen vorig jaar Façon Jacmin selecteerde voor het ‘Natan Collective’, werken de twee nu opnieuw samen. Natan en Façon Jacmin lanceren drie items als resultaat van de nieuwe samenwerking.

De liefde voor jeans is wat Vermeulen en de zussen Jacmin verbond, zo meldt het persbericht. “Heel veel mensen zien me als een kostuumman, maar ik ben een fervente jeansdrager,” aldus Vermeulen. “Creatief zijn de zusjes Jacmin erg sterk, Wat hen onderscheidt van andere jonge talenten is hun concept. Alexandra en Ségolène deden een grondige denkoefening over de Façon Jacmin vrouw en de jeans aficionado.” Ségolène Jacmin: “Voor ons staat Natan gelijk aan elegantie. Eenvoudige snits en stijlvolle silhouetten in prachtige, kwalitatieve materialen. Bovendien contrasteert hun aantrekkelijk kleurpalet mooi met het iconisch blauw uit de Façon Jacmin garderobe.”

Gezamenlijk creëerden de Belgische ontwerpers een top met een boothals, een losvallende blouse en een trucker jacket. Alle kledingstukken zijn gemaakt van Japans denim. De items zijn vanaf halverwege maart te koop bij Natan-winkels, de Façon Jacmin webshop en in de studio van het Belgische merk. Prijzen liggen tussen de 195 en 295 euro.

Beeld: Natan x Façon Jacmin

Façon Jacmin
Natan