• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Kijken: Komono x 10 Corso Como

Kijken: Komono x 10 Corso Como

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De iconische conceptstore 10 Corso Como is een samenwerking aangegaan met het Antwerpse accessoiresmerk Komono voor een capsule collectie. Dat heeft Komono bekendgemaakt middels een persbericht. Drie Komono zonnebrillen en twee horloges zijn opgeleukt door de Kris Ruhs, de Amerikaanse artiest die verantwoordelijk is voor de visuele identiteit van 10 Corso Como.

De zonnebrillen zijn al te koop, de vernieuwde versies van de Winston watch zijn vanaf 1 september bij de 10 Corso Como winkels in Milaan, Seoul, Shanghai en Tokio en bij de Komono brandstores in Antwerpen, Brussel, Amsterdam en Tokio. De gelimiteerde producten zijn verkrijgbaar vanaf 99,99 euro.

Het is niet de eerste samenwerkingscollectie voor Komono, in 2015 werkte het merk samen met de Belgisch-Congolese rapper Bloji.

Komono werd in 2009 opgericht als brillenmerk, de collectie werd later uitgebreid met horloges. In mei had het merk 4500 verkooppunten en was het in 82 landen wereldwijd actief. Vorig jaar sleepte het merk een Belgian Fashion Award in de wacht voor ‘Entrepreneur of the year’.

Beeld: Komono x 10 Corso Como

10 CORSO COMO
Komono