• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Komono en rapper Baloji lanceren zonnebrillencollectie

Komono en rapper Baloji lanceren zonnebrillencollectie

Door May-Anne Oltmans

21 sep. 2015

Fashion

De capsulecollectie waarvoor Komono een samenwerking aanging met de Belgisch-Congolese rapper Baloji is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop van het merk.

Aan het begin van deze maand maakte het Belgische horloge- en zonnebrillenmerk al bekend dat het voor de jaarlijks terugkerende Curated collectie met Baloji zou samenwerken. Komono kiest voor de collectie artiesten die het merk beschouwt als invloedrijk en creatief. De collectie die nu is uitgekomen bestaat uit vier zonnebrillen die voor een groot deel gebaseerd zijn op Congo, de geboorteplaats van Baloji. Het montuur van de brillen bestaat uit malachiet acetaat dat Komono speciaal voor deze lijn heeft geproduceerd.

Voor de Curated collectie werkte Komono eerder al samen met de artiesten Andy Rementer en Jean-Michel Baquiat. Het Belgische merk werd in 2009 opgericht door Anton Janssens en Raf Maes. Inmiddels heeft het merk wereldwijd meer dan 1000 verkooppunten. In België heeft het merk een flagshipstore in Antwerpen en wordt het daarnaast bij meer dan 200 winkels verkocht.

De prijzen voor brillen uit de Komono-Baloji collectie variëren van 179.95 tot 199.99 euro.