• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Christian Wijnants breidt uit met mannenmode collectie

Christian Wijnants breidt uit met mannenmode collectie

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Christian Wijnants staat bekend om zijn dameskleding, maar breidt met de Fall ‘19 collectie nu ook uit met mannenmode. De Belgische ontwerper stapt de mannenmode in met een reeks breisels, zo meldt het merk in een persbericht.

“Jaren geleden maakte we voor een paar fans en klanten een kleine menswear capsule collectie. Het was meteen een succes en vrienden vroegen steeds weer om nieuwe mannen stijlen, dus het idee is eigenlijk al jaren in de maak. Ik wilde deze collectie, in mijn eigen tempo, aandacht benaderen,” aldus de ontwerper in het persbericht.

De collectie bevat drie belangrijke stijlen: een fijne rondgebreide trui, een col met ronde hals en een ronde, rondgebreide trui. Het ronde breisel ligt in het hart van de collectie, een breisel dat is uitgegroeid tot het kenmerkende handschrift van Wijnants. “De unieke kwaliteit van de breisels ligt in het creëren van een naadloze snit, dat resulteert in een groot comfort voor de drager Het kledingstuk wordt hierdoor een tweede soort huid.”

Beeld: Christian Wijnants

Christian Wijnants
MANNENMODE