ZEB neemt modemerk Clouds of Fashion over

Na de overnames van PointCarré en The Fashion Store is ZEB weer op overnamepad gegaan. Dit keer heeft het Belgische bedrijf het modemerk Clouds of Fashion overgenomen, zo maakt Clouds of Fashion bekend in een persbericht.

“Met Clouds of Fashion zoveel mogelijk mensen bereiken, dat was de doelstelling. COF krijgt bij ZEB de kans om in sneltempo beschikbaar te zijn in maar liefst 68 winkelpunten. Hierdoor kan ik me focussen op wat me het meest gelukkig maakt,” aldus oprichter Laurentine van Landeghem in het persbericht. Van Landegehem blijft aan bij het merk als creatief directeur van het merk.

De collectie van Clouds of Fashion worden verwerkt binnen het aanbod van ZEB. In het voorjaar van 2019 zal de eerste collectie in alle multibrand-stores beschikbaar zijn. “We bereiken met ZEB een zeer uitgebreid cliënteel en vinden, net als Laurentine, de shopping-experience heel belangrijk. Die start niet aan de drempel van onze winkelpunten. Social media en events spelen meer dan ooit een belangrijke rol. Met een bruisende persoonlijkheid als Laurentine aan boord van ZEB hopen we ons merk via deze kanalen verder uit te dragen,” aldus CEO van ZEB, Luc van Mol, in het persbericht.

Clouds of Fashion heeft drie eigen winkels; in Antwerpen, Gent en Knokke. Vanaf 27 oktober worden in de winkels in Antwerpen en Gent een stock sale gehouden, aldus het persbericht.

Beeld: Clouds of Fashion

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN