• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Terugblik: 6 reads over Modefabriek

Terugblik: 6 reads over Modefabriek

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Het was druk in de gangpaden en de sfeer was overtuigend optimistisch. De wintereditie van Modefabriek 2017 gaat de boeken in als een bruisende. FashionUnited blikt terug. Klik op de titels of de hyperlinks om FashionUnited’s Modefabriek productie te bekijken.

360 graden video: Binnenkijken bij Modefabriek

FashionUnited geeft u een exclusief kijkje op Modefabriek middels een 360 graden video. Als u de 5-minuten-durende productie bekijkt, kunt u om u heen kijken en krijgt u het gevoel dat u zelf in de gefilmde ruimte staat. Vergeet uw geluid niet aan te zetten.

Kijk verder: FashionUnited

360 graden fotoreport: bezienswaardigheden vanaf de beursvloer

Bezienswaardigheden van de District A - D zijn op de plaat gelegd. Neem een virtueel kijkje op Carnaval of all in District A inclusief reuzenrad, de Western-setting in District B, of het Shop en Eat gedeelte in District D in 360 graden met de More Department store. De 360 graden foto’s bevatten interactieve ‘tags’ in de vorm van een cirkel, waarin uw meer foto’s, video’s of informatie kunt ontdekken.

Kijk verder: FashionUnited

Reportage: “Duurzaamheid moet gewoon normaal worden op de Modefabriek”

“Deze Modefabriek is meer dan mode - het gaat om inspiratie, creativiteit, business, plezier, het komt allemaal samen. Ik vind het een mooie editie,” zegt COO van Modefabriek Joke van der Wijngaart. “De sfeer is goed en er heerst een positieve vibe. Ik focus me niet op aantallen, maar de beurs is goed gevuld. Zowel de beursvloer als de gangpaden.” Ze stelt dat er ‘meer beweging in de stands zit’. “Eerst was het stand, collectie, en verkopen. Nu voegen merken een beleving toe, bijvoorbeeld door de groene aankleding van de stand, barista’s of een samenwerking met een bekende Nederlander.”

Lees meer: FashionUnited / Anne Buis

Interactieve tour: Wandel in vier minuten over de beurs

Voorafgaand aan de Modefabriek stelde FashionUnited een wandelroute samen, waarmee u de complete beurs in één dag zou kunnen bekijken. Kon u geen bezoek brengen aan 42e editie van Modefabriek en de route dus niet nemen? Geen nood: FashionUnited heeft de route afgelegd en opgenomen. Speel de interactieve video af om de wandeling virtueel af te leggen.

Lees meer: FashionUnited

3 tips van trendwatcher David Shah voor herfst/winter 2017

Hoewel trends volgens trendforecaster David Shah niet meer helemaal van deze tijd zijn, geeft hij toch exclusief aan FashionUnited-lezers drie tips voor het herfst/winterseizoen van 2017/2018.

Lees meer: FashionUnited / Tessa Guntlisbergen

Kijken: groene stands gespot op Modefabriek

Van dieppaarse orchideeën en palmbomen tot plantenmuren en met bloemen beklede rekken; veel standhouders hadden hun stand voorzien van het nodige groen tijdens Modefabriek. FashionUnited geeft een overzicht van de groenste stands.

Lees meer: FashionUnited / Anne Buis

Foto’s: FashionUnited

Modefabriek
Terugblik