Modevakbeurs Pure London lanceert kinderkledingbeurs Pure Kid

Pure London, de toonaangevende modevakbeurs in Groot-Brittannië voor dames- en herenkleding, schoenen en accessoires, breidt zich uit met Pure Kid; een modebeurs voor kindermode, - schoenen, - accessoires en zwangerschapsmode. De eerste Pure Kid-beurs vindt dit jaar plaats van 22 juli tot en met 24 juli in Olympia, Londen. Dit meldt de organisatie middels een persbericht.

De lancering van de nieuwe beurs is een reactie op de groeiende kindermode, schrijft de organisatie in het bericht. “De kinderkleding- en zwangerschapsmodesector is goed voor 158 miljard dollar (131 miljard euro) omzet per jaar. Trends zoals ‘mini me dressing’ en stijlbewuste kinderen op sociale mediaplatformen zoals Instagram, zijn onder andere verantwoordelijk voor die groei. Steeds meer ouders zoeken naar kinderkleding die past bij hun persoonlijkheid en esthetiek. We zijn daarom erg enthousiast om Pure Kid aan onze steeds groter wordende modebeurs toe te voegen en om de collecties op de catwalkshows tot leven te zien komen”, aldus een woordvoerder van Pure London in het persbericht.

Pure Kid is de laatste toevoeging aan de Pure London-line-up. Vorige week werd onthuld dat het een gedeelte zou inruimen volledig gewijd aan duurzame mode; Pure Conscious genaamd. Eerder dit jaar werd het sourcing-evenement Pure Origin aangekondigd. Meer dan veertig fabrieken wereldwijd hebben zich al aangemeld voor dit onderdeel van de beurs.

Beeld: Sugarhill Brighton via Pure London

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN