Waar in april het einde voor kindermodebeurs Bubble London nog definitief leek, heeft de beurs nu een reddende engel gevonden. Bubble zal in februari 2019 herlanceren tijdens Pure London, zo meldt Pure in een persbericht.

Lindsay Hoyes van Bubble London in het bericht: “Pure Londen is een perfect nieuw thuis voor Bubble en ik ben verheugd dat de kindermode industrie nu mee kan doen met de grootste beurs in Groot-Brittannië en de zakenkansen kan ervaren van dit aanbod die er ongetwijfeld liggen voor inkopers en merken.”

“Het nieuws van het stopzetten van Bubble zorgde voor ontzettend veel verdriet in de industrie. Na verkoop van Pure London aan de ITE Group, onze introductie van Pure Kid het afgelopen seizoen en onderzoek onder retailers en merken, werd het duidelijk hoe zeer de industrie een platform voor kinderen wil en nodig heeft,” aldus Gloria Sandrucci, hoofd van verkoop bij Pure Londen. “Pure London biedt de bezoekers nu dames-, mannen- en kindermode aan, samen met onze sourcing beurs Origin, onder hetzelfde dak waardoor we Londen’s grootste modefestival creëren.”

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN