• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • In beeld: UK's grootste mode inkoopevent Moda

In beeld: UK's grootste mode inkoopevent Moda

Door Vivian Hendriksz

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Modevakbeurs Moda heeft na drie succesvolle beursdagen, van 7 tot en met 9 augustus, zijn deuren gesloten. Meer dan 1450 merken uit de segmenten damesmode, herenmode, accessoires, schoenen, lingerie en badmode verzamelden zich in het Birminham's conferentiecentrum, de NEC. Moda is een van de grootste key order-events in Groot Brittanië.

Vorige editie werd een nieuwe beursindeling geïntroduceerd, dit seizoen introduceerde de beurs een nieuwe look. "Dit is voor ons de belangrijkse beurs waarop orders worden geschreven. En ook al ben ik al jaren een van de deelnemers, dit seizoen heeft mijn verwachtingen overtroffen," zegt Stuart Robinson, directeur van Accessories by Park Lane in een verklaring. "We heben onze nieuwe collectie hier gelanceerd op Moda Accessoires en de reacties tot nu toe zijn overweldigd; in de stand is het druk. We ontmoeten inkopers van boetiekjes tot cadeauwinkels, die alleen serieus geïnteresseerd zijn in het kopen van onze collectie."

Soortgelijke reacties kwamen van Moda's vijf andere segementen. De lancering van Moda's nieuwe Active Area binnen het Lingerie & Swimwear segment, werd een succes genoemd. Daar waren collecties van merken als Acai Activewear en Bjorn Borg, maar ook diffusielijnen Freya Active en Anita Active te zien.

Bent u benieuwd hoe het eraan toe ging op de lente/zomereditie 2017 van Moda? Bekijk ons visuale beursverslag voor een impressie.

De volgende editie van Moda vindt plaats van 19 tot en met 21 februari 2017.

Voor al het nieuws over modevakbeurzen klikt u, hier.

Foto's: Moda website and Facebook

Moda
TRADEFAIRSEASON