FashionUnited's Gids voor Pitti Uomo 92

Het is bijna zover; de 92ste editie van Pitti Uomo, een van belangrijkste Italiaanse mannenmode beurzen staat op het punt te beginnen. De editie van dit jaar vindt plaats tussen 13 en 16 juni en er worden 30.000 bezoekers verwacht uit alle windstreken. In totaal presenteren 1.200 mannenmode merken hun Lente/Zomer 2018 collecties op de 60.000 vierkante meter tellende locatie Fortezza da Basso, waarvan de helft van alle merken van buiten de Italiaanse markt komt.

Om je bezoek aan Pitti Uomo zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft FashionUnited de meest enerverende evenementen verzameld op één plek. Scroll naar beneden om onze interactieve kaart te bekijken.

Klik op ‘start exploring’ en navigeer met de pijlen of ontdek simpelweg meer door op de locatie te klikken in de kaart.

Pitti Uomo is onderdeel van Pitti Immagine, een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van internationale beurzen en promotionele events met een focus op de hoge kwaliteit van Italiaanse mode en internationale mode. Sinds de oprichting in 1972 vindt Pitti Uomo twee keer in het jaar plaats. De volgende, 93ste, editie, vindt plaats volgend jaar januari in Florence.

FashionUnited's Gids voor Pitti Uomo 92 In juni besteedt FashionUnited aandacht aan de internationale Mannenmodeweken. Voor alle reads over mannenmode klik hier.