• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Bright en Seek werken samen

Bright en Seek werken samen

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

De Berlijnse beurzen Bright en Seek gaan in het vervolg een locatie delen. Na die jaar in het warenhuis Jahndorf in de Berlijnse wijk Mitte, verhuist Bright naar de Arena, waar ook Seek plaatsvindt. De stap was noodzakelijk, omdat het huidige pand te klein was geworden. Thomas Martini van Bright zegt dat hij niet meer kon voldoen aan de toenemende vraag van potentiële exposanten.

De nieuwe ruimte van Bright zal 3000 tot 5000 vierkante meter groter worden dan voorheen. Martini zegt tegen FashionUnited.de dat er een nieuwe hal wordt ontwikkeld, met veel glas, waardoor beide beurzen met elkaar verbonden zullen worden. "Er is een gemeenschappelijke ruimte," aldus de organisator.

Berlijnse beurzen delen locatie

De twee beurzen gaan niet alleen een ruimte delen, Bright en Seek gaan ook samenwerken. Zo komt er een gezamenlijk ticket. Naar Premium pendelen is ook geen probleem voor de bezoekers: de beurzen zetten een pendeldienst in.

"We kijken uit naar de komst van Bright," zegt Maren Wiebus, sales director van Seek.

De organisaties zijn niet bang voor overlap. Bright is een streetwear- en skatebeurs, Seek richt zich op progressieve contemporary mode. In de zomer moet Bread & Butter ook weer plaatsvinden.

Berlijn
Bright
Seek