Azië's grootste mode-evenement, CENTRESTAGE, vindt in september plaats in Hongkong

ANAÏS JOURDEN en ALTUZARRA tonen hun nieuwste collecties

CENTRESTAGE, Azië's ultieme modespektakel, viert zijn vierde editie van 4 tot 7 september 2019 in Hongkongs toonaangevende toplocatie, het Hong Kong Convention and Exhibition Centre.

Sinds de eerste editie van CENTRESTAGE drie jaar geleden wordt het in de modewereld erkend als een ongeëvenaard platform voor de promotie van veelbelovende Aziatische modemerken, designer labels en talenten voor internationale markten.

Als een van Azië's toonaangevende mode-evenementen dat merken, kopers, media en fashionista's samenbrengt, trok de vorige editie dankzij de 230 aanwezige modemerken uit 22 landen en regio's circa 8.700 inkopers uit 80 verschillende landen en regio's. Professionals uit de mode-industrie en inkopers van warenhuizen, kledingwinkels, e-tailers en detailhandelaars zijn van harte welkom om van dit onestopplatform te profiteren en Aziatische modetrends te ontdekken. De organisatie verwacht dat tijdens de komende editie 240 aanwezige merken hun collecties zullen tentoonstellen.

Azië's grootste mode-evenement, CENTRESTAGE, vindt in september plaats in Hongkong

(Ongeveer 240 merken zijn aanwezig bij CENTRESTAGE 2019.)

Naast de bruisende beursvloer vol interacties en zakelijke ontmoetingen, biedt CENTRESTAGE een indrukwekkende line-up van verfrissende presentaties, inspirerende lezingen en netwerksessies die je op de hoogte houden van de laatste markttrends en nieuwtjes, terwijl de adembenemende catwalkshows de nieuwste designercollecties van de regio onthullen. Tijdens het vier dagen durende evenement van 2018 werden er circa 40 activiteiten georganiseerd, waaronder meer dan 20 modeshows.

Azië's grootste mode-evenement, CENTRESTAGE, vindt in september plaats in Hongkong

(Het vier dagen durende programma van CENTRESTAGE staat bol van de trendvoorspellingen, sectorlezingen, catwalkshows, presentaties en een scala aan andere netwerkmogelijkheden.)

Azië's grootste mode-evenement, CENTRESTAGE, vindt in september plaats in Hongkong

(CENTRESTAGE ELITES Opening Gala Show2018 met IDISM.)

Ook dit jaar is het langverwachte CENTRESTAGE ELITES openingsgala tijdens de eerste avond van CENTRESTAGE (4 september) het hoogtepunt van het evenement. De show van dit jaar zal hoge ogen gooien dankzij topontwerpers Anais Mak van ANAÏS JOURDEN en Joseph Altuzarra van ALTUZARRA, die voor het eerst hun nieuwste collecties in Azië presenteren.

Azië's grootste mode-evenement, CENTRESTAGE, vindt in september plaats in Hongkong

(Elite-ontwerpers Anais Mak en Joseph Altuzarra zijn er klaar voor om de catwalk van CENTRESTAGE onveilig te maken.)

Een ander hoogtepunt van CENTRESTAGE is de finale van de Hong Kong Young Fashion Designers’ Contest 2019 (YDC). YDC speelt de afgelopen jaren een steeds grotere rol in de kleding- en mode-industrie van Hongkong. Het is een lanceerplatform geworden voor opkomende ontwerpers die de ambitie hebben hun eigen label op te starten. Deelnemers aan YDC krijgen de unieke kans om wereldberoemde ontwerpers van het jurypanel te ontmoeten en waardevolle adviezen van hen te ontvangen. Martine Rose, Kenzō Takada, Vivienne Tam, Tsumori Chisato, Andreas Kronthaler, Martine Sitbon en Margareta van den Bosch zijn enkele grote namen die als vip-jurylid van YDC hebben opgetreden. Dit jaar is de beroemde internationale ontwerper Mihara Yasuhiro uitgenodigd als vip-jurylid. Yasuhira komt in september naar Hongkong en zal samen met een toonaangevend jurypanel van ervaren kopstukken uit de mode-industrie en mediavertegenwoordigers de winnaars van YDC 2019 kiezen.

Azië's grootste mode-evenement, CENTRESTAGE, vindt in september plaats in Hongkong

(YDC markeert het einde van CENTRESTAGE. 16 finalisten gaan de strijd met elkaar aan voor stageplekken, studiereizen naar het buitenland en de kans om capsulecollecties te lanceren.)

Wil jij dit spectaculaire evenement graag bijwonen? Schrijf je HIER in voor gratis toegang.

CENTRESTAGE
4-7 september 2019
Hong Kong Convention and Exhibition Centre
centrestage.com.hk

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN