• Home
  • V1
  • Leads
  • ZeroToNine komt met eigen winkels

ZeroToNine komt met eigen winkels

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Leads

Het Belgische positielabel ZeroToNine opent 12 februari drie brandstores: twee flagshipstores in Knokke en Lier en een outletstorein Mechelen. Ook is het label op zoek naar franchisenemers voor meerdere winkels in de toekomst.

“We hopen dat ook huidige klanten de overstap naar franchise willen maken”, vertelt eigenaar Caroline Bellens. “We gaan vanaf volgende week – als het verkoopseizoen herfst/winter 2011 start - met ze in gesprek. De winkel in Knokke krijgt een voorbeeldfunctie.”

ZeroToNine
is drie jaar oud. Zwangerschapsmerk Cache-Cache ging failliet en Bellens maakte een doorstart met een nieuwe naam. “Ik was eigenaar van een aantal multi-brandstores en met de curator in gesprek over jeans. Toen vertelde hij me over Cache-Cache”, licht Bellens toe. “Ik vond de technische kant van het label interessant en heb een akkoord kunnen sluiten.” Bellens is verder gegaan met de twee patroontekenaars van Cache-Cache en heeft verder alles veranderd. Zo wordt de collectie nu gemaakt van kleurige stoffen met stretch, die voornamelijk uit België, Nederland en Italië komen.

De herfst/wintercollectie 2011/2012 is de achtste collectie van ZeroToNine. Daarnaast is de tweede lijn voor meisjes een feit. In de collectie voor lente/zomer 2011 zijn voor het eerst een aantal jurkjes geïntroduceerd voor meisjes van vier tot en met tien jaar oud. Het zijn mini-versies van de jurken voor dames, met een verkoopprijs van 69 euro. Reguliere verkoopprijzen variëren van 45 tot 150 euro.

ZeroToNine wordt momenteel bij circa dertig multi-merkenwinkels in België verkocht en heeft daarnaast verkooppunten in Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland. Eind januari staat ZeroToNine op kindermodebeurs Playtime in Parijs.

Foto: Collectie lente/zomer 2011

Caroline Bellens
Zero To Nine
ZeroToNine