Zeb lanceert eigen label

De Belgische retailketen Zeb breidt deze zomer zijn collectie uit met een eigen label. Het nieuwe merk gaat Get Infected heten en is bedoeld voor mannen en vrouwen. Get infected is het tweede eigen merk van Zeb. Vorig jaar lanceerde de keten het merk Zeb Women, dat nu nog steeds in de

winkels verkrijgbaar is.

Zeb lanceert eigen labelDe winkelketen Zeb bestaat al 15 jaar en verkoopt merken als Esprit, EDC, Mexx, Jack & Jones, Levis, Only en Vero Moda. Zeb telt momenteel twintig filialen en stelt meer dan honderd mensen te werk. In 2008 werd Zeb voor de tweede keer op rij verkozen tot beste winkelketen van België.

Get Infected bestaat uit "stoere streatwear met een sportieve touch en hippe clubwear". De collectie omvat tops, shirts, sweaters en sweatpants in jersey. Voor de eerste collectie werd gekozen voor opvallende kleuren en trendy prints. Deze collectie is vanaf april verkrijgbaar in alle Zeb-winkels, behalve de outletstore in Brugge. Deze zomer wordt de lijn aangevuld met een vijftal denimmodellen voor mannen en vrouwen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN