ZEB en C&A beste modeketens België

Tijdens de verkiezing van de beste winkelketen van België is ZEB verkozen tot beste winkelketen in de categorie 'damesmode'. In de categorie 'herenmode' ging de prijs naar kledingketen C&A. Torfs mag zich de beste schoenenketen van 2008 noemen en Hunkemöller

ZEB en C&A beste modeketens Belgiëis winnaar in de categorie 'lingerie & ondermode'. ZEB liet met de winst ketens als M&S, Esprit en JBC achter zich. C&A eindigde in de categorie damesmode op de tweede plaats. In de categorie herenmode dongen naast winnaar C&A, Esprit, JBC, H&M en E5-mode mee. Kanshebbers in de categorie 'schoenen' waren verder Brantano, Shoe Discount, Avance, Scapino. Het was de derde keer dat Belgische consumenten de kans kregen hun favoriete winkelketens te kiezen.

Colruyt werd opnieuw tot algehele winnaar gekozen. Pearle behaalde de tweede plaats. Ikea, dat in 2006 nog nummer één was, kreeg de derde plaats. Consumenten hielden bij hun beoordeling deze keer meer rekening met prijsgerelateerde aspecten. Deskundig personeel, service en klantvriendelijkheid blijken in economisch moeilijkere tijden minder belangrijk.

De winkelketens die weten in te spelen op de markt scoren volgens de organisatie van de verkiezen in hun branche het best. Andere winnaars zijn: Dreamland in de categorieën 'baby & kind' en 'speelgoed', Standaard Boekhandel in de categorie 'boeken & tijdschriften' en Brico Plan-it in de categorie 'bouwmarkten'. Media Markt won in de categorie 'cd, dvd & games, elektronica, telecom en computerspeciaalzaken'. Ici Paris XL is de beste 'drogist & parfumerie' en Neckermann het beste reisbureau. Panos blinkt dan weer uit in de categorie 'food to go'en Aveve in 'tuin & dier'. Nummer één in de reeks 'juwelier & bijouterie' is Twice as Nice en voor hun sportaankopen kiezen consumenten voor Decathlon. 

Foto: ZEB

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN