Veldhovengroup voltooit overname Turnover

De officiële overname van het modemerk Turnover door de Veldhovengroup is voltooid. Dat heeft de Veldhovengroup bekend gemaakt. De twee bedrijven begonnen de onderhandelingen eind vorig jaar. Inmiddels zijn de werknemers van

Turnover verhuisd naar het kantoor van Veldhovengroup in Amsterdam.

Veldhovengroup voltooit overname TurnoverTurnover, voorheen in handen van de Secon Group, werd in 1988 opgericht door Marian Wigger, die het bedrijf in 2003 verliet wegens een onoverkomelijk meningsverschil met de aandeelhouders over de toekomst van het merk binnen de Secon Groep. Van dat bedrijf maakte het merk al sinds de oprichting deel uit. Turnover staat bekend om haar ‘easy elegance’. Voor de ‘creativiteit, intelligentie en discipline’ waarmee Marian Wigger de ‘eigen stijl’ van het merk ontwikkelde kreeg zij in 2002 de Grand Seigneur. Turnover is het vierde modemerk van de Veldhovengroup. Behalve Turnover behoren Sandwich, Stills en Nononsense tot het portfolio.

Veldhoven wil het merk sterker positioneren en het vertrouwen dat Turnovers zakenpartners en consumenten in het merk hebben vergroten. Synergie wordt gecreërd door de bestaande processen binnen Turnover te integreren met de eigen bedrijfscultuur. De Veldhovengroup is een familiebedrijf dat momenteel wordt geleid door de derde generatie: Martijn Veldhoven (CEO). Het bedrijf is actief in 24 landen op 3 continenten.


 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN