Van Gils ontwerpt feestcollectie voor We Fashion

Na ontwerper Claes Iversen, sneakermerk New Balance, schoenenmerk Clarks en modelabel And Beyond gaat modeketen We Fashion een nieuwe samenwerking aan. Het Nederlandse bedrijf heeft de handen in één geslagen met Van Gils.

Het herenmodemerk heeft een speciale collectie voor de feestdagen ontworpen.

DeVan Gils ontwerpt feestcollectie voor We Fashion exclusieve collectie van Van Gils voor We bestaat uit twee kostuums, inclusief shirts, strikjes, dassen en een pochet. Het thema van de lijn is 'Rhythm ’n Blues', wat staat voor de kleuren van de collectie - blauw - maar ook een knipoog is naar muziek.

“De We en Van Gils limited collectie sluit perfect aan op de historie van We en de tailoring traditie van Van Gils. De feestdagen zijn een uitgelezen moment om onze krachten eenmalig te bundelen,” zegt Nicolette van Bruggen, buying director van de mannenmode bij We Fashion.

We Fashion gaat kostuums van Van Gils verkopen

De samenwerking tussen Van Gils en de Nederlandse modeketen We Fashion maakt deel uit van het platform We&Friends. Zo verkocht We eerder al een sneaker collectie van het merk New Balance. Ook ontwierp het duo Jolanda van den Broek en Brigitte Hendrix van modelabel And Beyond een badmodecollectie voor de moderetailer. Met het platform wil de modeketen getalenteerde ontwerpers de kans geven om zich te presenteren aan een breder publiek, terwijl We Fashion haar klanten verrassende en vernieuwende collecties biedt.

De collectie van Van Gils is vanaf deze week te koop bij winkels in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Leidschendam, Maastricht, Gent, Brussel, Wijnegem, Oberhausen en Berlijn. We Fashion heeft inmiddels winkels buiten de eigen landsgrenzen in: België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenwijk, China en Zwitserland.

Van Gils, opgericht in 1948, maakt net als We Europe deel uit van het concern Logo International. Voorheen heette het formele herenmodemerk Waalwear Men. Inmiddels is het aanbod van Van Gils uitgebreid met casual collecties. Het merk verkoopt naast pakken ook jeans, chino's, knits en woonaccessoires.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN