Site voor zwangerschapskleding gelanceerd

Gaten in de markt zijn er nog altijd. Dat heeft oprichtster van Lovelymaternity.com, Musetta Blaauw, in ieder geval gedacht. En misschien heeft ze nog wel gelijk ook. Want zijn pashokjes in niet-zwangere toestand al een crime, laat staan als je wel zwanger bent. Hoe fijn is het dan om thuis in alle

rust de nieuw verworven kleding te passen? Dat in combinatie met het feit dat de tijd van soepjurken en joggingbroeken volgens Blaauw voorgoed voorbij is, heeft geleid tot Lovelymaternity.com.

Lovely maternityOp Lovelymaternity.com kun je terecht voor Britse merken FunMum en Crave Maternity, het Amerikaanse biologische merk Dilly Baby en speciale borstvoedingskleding. Het aanbod op Lovelymaternity.com is breed, van jeans in verschillende lengtematen, zomerse tops, representatieve kleding om naar je werk te dragen, jurkjes en rokken. Ook aan bikini’s, tanktini’s en zwempakken voor tijdens de zwangerschap is gedacht. De collectie zal binnenkort worden uitgebreid met Brits lingeriemerk voor zwangerschapslingerie en voedingslingerie, Pretty-Baby.

Overigens is Lovelymaternity.com niet de enige site van Blaauw. Tijdens haar eerste zwangerschap verzamelde ze zo veel weetjes dat ze ‘een wandelende encyclopedie’ was. Al die informatie verzamelde Blaauw op de site Zozwanger.nl, die inmiddels in uitgegroeid voor een site met zwangerschap- en babygadgets. Van zwangerschapstesten tot haakjes voor tassen voor aan de kinderwagen, de Buggy hooks. Daarvan is Blaauw sinds twee weken de officiële importeur. “Ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen, wil iets unieks aanbieden.” Dat er een markt voor is blijkt wel uit het feit dat Blaauw nu al twee grote orders voor de haakjes binnen heeft. Ook op Musjes.com verkoopt Blaauw exclusieve zaken. Dit keer gerelateerd aan babykleding.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN