’s Werelds eerste collectie Superbike sieraden

2009 beloofd een spannend jaar te worden voor Circuiti Jewels. Zij introduceert dit jaar haar collectie SBK sieraden. De collectie bestaande uit manchetknopen, hangertjes, armbanden en kettingen, toont een duidelijke verwijzing naar de “racecultuur”en de sieraden zijn uitgevoerd met

een (rood) gouden SBK logo. Het kroonstuk van de collectie, een Cicuiti Jewels(wit) gouden kampioensring is uitgevoerd met witte en gekleurde diamanten en heeft een totale waarde van 30.000 euro! Na een persoonlijke gravering zal dit juweel worden overhandigt aan de winner van de “SBK-09 Superbike World Championship”.

Vanuit de droom om sieraden special voor sportliefhebbers te produceren is Circuiti Gioielli is opgericht door de Italiaan Gianfranco Quartaroli. Mr. Quartaroli begon met het produceren van juwelen voor autorace, motorrace, voetbal en wielrennen. Circuiti Gioielli is bekend van haar collecties geïnspireerd door grote evenementen zoals de MotoGP en de Giro d’Italis. Daarnaast heeft het Italiaanse bedrijf deals met bekende atleten zoals voetballer Antonio Cabrini en Superbike winner Noriyuki Haga.

Met het uitbrengen van haar nieuwe Motocross MX1 sieraden, volledig in lijn met de passie en emotie van de FIM Motocross World Championships, komt Circuiti Gioielli een stap dichter bij de realisatie van haar droom; de creatie van een perfecte harmonie tussen sport en sieraad.
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN