Pearle Opticiens ‘Beste Winkelketen’

Opticien Pearle is door Belgische consumenten wederom verkozen tot beste winkelketen van 2009. Dat bleek uit onderzoek onder 57.000 Belgische consumenten over meer dan tweehonderd straatbepalende winkelketens.

Pearle kwam overall als beste uit de bus. Daarnaast waren er 22 branchewinnaars. In de categorie Baby & Kindermode won Prémaman, van de damesmodeketens was Zeb de beste ed bij de herenmode was dat Esprit. Hunkemöller won in de categorie Lingerie & Ondermode. Torfs was de beste schoenenketen en Decathlon de beste sportzaak. Een aantal hiervan presteert het om al meerdere jaren meester te zijn in hun branche, zoals Zeb, Hunkemöller, Decathlon en Pearle Opticiens.

Pearle Opticiens ‘Beste Winkelketen’De winkelketens werden beoordeeld op assortiment, prijskwaliteit verhouding, aanbiedingen, prijsniveau, klantvriendelijk personeel, service, sfeer, vernieuwing en deskundig personeel. Met name op de aspecten service, klantvriendelijk- en deskundig personeel maakt Pearle Opticiens volgens de respondenten het verschil ten opzichte van andere winkelketens in het onderzoek.

Het onderzoek, dat elk jaar wordt georganiseerd door Q&A Research & Consultancy, werd voor de vierde keer gehouden.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN