Ondergoed Trinny & Susannah in België

Eind December: een beter moment om hun figuurcorrigerende ondergoed te presenteren op de Belgische markt kunnen stijliconen Trinny & Susannah zich eigenlijk niet wensen. Terwijl de feestmaand veel mensen de nodige extra kilo's heeft bezorgd, brengen de Britse kledingdeskundigen,

in samenwerking met de Belgische lingeriefabrikant Cette, hun ondergoedmerk Magic Knickers op de markt.

Trinny & Susannah zijn de boegbeelden van het Vitaya-programma Trinny & Susannah undress, waarin zij mensen een make-over geven. De twee zijn van mening dat de keuze van juist ondergoed kan helpen om de mooie lichaamsdelen te accentueren en de oneffenheden weg te werken. Gedurende hun zoektocht naar het perfecte corrigerende ondergoed ontstond het idee om zelf 'magische broekjes' op de markt te brengen. Al in 2006 sloten zij daarom een overeenkomst met Cette, om de technische knowhow van dit bedrijf te combineren met de deskundigheid van Trinny & Susannah op het vlak van kledingprincipes.

Ondergoed Trinny & Susannah in BelgiëCette produceert al sinds eind van de jaren negentig figuurcorrigerende broekjes. Het bijzondere van Cette is dat het bedrijf voor het ondergoed geen stikmachines gebruikt, maar breimachines. Daardoor is het mogelijk om naadloos ondergoed te maken. Ook de ondergoedlijn van Trinny & Susannah is naadloos.

De lijn bestaat uit broekjes in zes uitvoeringen die, volgens de leer van de twee Britse make-overexperts, allemaal bestemd zijn voor een ander type vrouwenlichaam. In de UK wordt de lijn al sinds 2006 verkocht. Daar was de verkoop van de ondergoedlijn een eenvoudige thuiswedstrijd voor Trinny & Susannah. Komend jaar zal blijken of het scoren de twee in België net zo gemakkelijk afgaat.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN