Noppies neemt Supermom over

Supermom, het label van Vivian Ewbank dat bekend is van de T-shirts voor zwangere vrouwen, wordt per 1 maart overgenomen door kinderkledinglabel Noppies. Noppies zal onder andere de distributie voor zijn rekening nemen. Ewbank zal (gedeeltelijk) verantwoordelijk blijven voor de

collectie van Supermom.

Vivian Ewbank, Noppies, SupermomDe verkoop van de T-shirts van het label zijn een belangrijke inkomstenbron voor de stichting van Ewbank, die zij vier jaar geleden oprichtte en waarmee zij alleenstaande bijstand- en tienermoeders steunt. Ewbank zal door de verkoop van de kledingtak van Supermom meer aandacht kunnen geven aan de stichting Supermom. "Het succes van de T-shirts heeft mij totaal overdonderd. Ik stond tot midden in de nacht bestellingen in te pakken. De overname door Noppies zorgt ervoor dat mijn collecties ineens beschikbaar komen in heel Europa en de USA. En ik kan mij nu weer helemaal richten op de Stichting Supermom die alleenstaande bijstands- en tienermoeders blij maakt met verwendagen, dagjes uit en gratis kleding en producten voor henzelf of hun baby's."

Ook Noppies is blij met de overname. "Met Supermom halen we een heel leuk merk binnen. De lifestyle van het merk heeft enorm veel potentieel. Vivian zal haar bijdrage blijven leveren aan de ontwikkeling van de collecties. Bovendien dragen we de Stichting Supermom van Vivian een warm hart toe. We zullen haar werk op dit terrein financieel blijven steunen", liet Norbert Mutsaerts, directeur van Noppies weten.

Noppies werd vijftien jaar geleden opgezet door Mutsaerts en biedt collecties voor zwangere vrouwen en baby's en peuters. De kleding van het label wordt inmiddels verkocht op tweeduizend verkooppunten in 55 landen. Hiermee behoort het label tot een van de grootste positie- en babymerken van de wereld. Eigen winkels zijn er in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en München. Dit jaar nog openen winkels in Londen en Parijs. Noppies is ook verantwoordelijk voor het ontwerp en de verkoop van de zwangerschapskleding van Esprit in Europa. Er werken tachtig mensen, merendeels op het hoofdkantoor in Lelystad.

De T-shirts van Supermom, met opdrukken als 'I'm still sexy' en 'Do not touch', zijn behalve op internet tot op heden op veertig punten te koop.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN