Libelle creëert kledinglijn met e5 mode

Het Belgische magazine Libelle/Femmes d’Aujourd’hui brengt samen met e5 mode een eigen kledinglijn. De eerste collectie ligt vanaf 22 oktober in de e5 mode winkels en wordt via de webshop van e5 mode aangeboden.

Het initiatief is zowel voor Libelle als voor e5 mode een unieke gebeurtenis. Redactrices van het bekende vrouwenblad creëerden samen met de ontwerpers van e5 mode een volledig nieuwe collectie voor lezeressen van het blad. De collectie richt zich dus tot actieve ‘multi-tasking’ vrouwen die hun gezinsleven combineren met tal van andere activiteiten en hun beperkte tijd zo optimaal en kwaliteitsvol invullen. Daarom is de nieuwe kledinglijn multi-combineerbaar, kwalitatief en stijlvol.

Libelle creëert kledinglijn met e5 mode“Met Libelle richten wij ons tot vrouwen die op zoek zijn naar praktische informatie en tips voor het dagelijks leven met aandacht voor het uiterlijk, kleding, interieur, vrije tijd, werk en gezinsleven. Wij hebben een heel hechte band met onze lezeressen als bron van inspiratie en adviseur voor veel aspecten van hun leven. Dit initiatief is een belangrijke stap om buiten het cocon van het magazine te stappen en onze lezeressen de beleving van het blad ook daarbuiten te laten voelen. Wij willen immers een 360° omgeving rond Libelle realiseren,” aldus Ditte Van de Velde, hoofdredactrice van Libelle.

“Met dit initiatief wil e5 mode zijn naamsbekendheid vergroten door zich te verbinden met een zeer sterk vrouwenmagazine en naast de bestaande klanten ook nieuwe doelgroepen via Libelle bereiken,” besluit Ronald Boeckx, COO e5 mode.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN