Zeb heeft de meest waardevolle pagina op Facebook. Dat blijkt

uit onderzoek van QueroMedia. Het full-service online marketingbureau onderzocht de aanwezigheid van 45 Belgische retailbedrijven op Facebook tijdens het eerste half jaar van 2011. 31 van hen bleken een pagina op het populairste social media kanaal in België te hebben.

Op basis van de activiteit, het aantal fans, de communicatie en intergratie van Facebook in de marketingstrategie – antwoord op de vraag ‘trekken de retailers Facebook door in hun winkels en zetten ze instore social media acties op’ - werd een lijst gemaakt van de retailers die beschikken over de meest waardevolle Facebookpagina’s.

Zeb is als winnaar uit de bus gekomen. Zeb heeft de meeste fans (ruim 43.000) en likes. Toch stelt QueroMedia dat het aantal likes alleen niet zorgt voor de beste Facebookpagina. De merken die het best hebben gescoord zijn degene die op frequente basis communiceren.

Andere moderetailers die na Zeb in de top 10 meest waardevolle Facebookpagina zijn geeindigd, zijn E5 mode op de derde plaats, Premama op de zesde, Torfs op de zevende en Bel&Bo op de tiende.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN