Belgische consumenten moeten nog de deur uit als ze een nieuw kledingstuk van modeketen

Zara willen aanschaffen. Maar klanten in Frankrijk, Duitsland, Italie, Portugal, Spanje en Groot- Brittannie, kunnen vanaf vandaag hun Zara kleding online bestellen. CEO Pablo Isla: “Internet is een onmisbaar communicatiemiddel.”

Eenvoudig, maar wel een hele online shopping ervaring; zo is de webshop op www.zara.com ontworpen. Sinds donderdag 2 september kunnen klanten uit verschillende Europese landen op de website van modeketen Zara zoeken naar kleding op onder andere kleur, prijs en afmeting. Ook kan de consument zoeken naar specifieke producten door middel van een referentienummer of beschrijving. Met een superzoom kan het product van dichtbij en uit verschillende hoeken bekeken worden. Ook biedt de Zara website campagnefoto’s en video’s.

De prijzen op de website zijn dezelfde prijzen als in de winkels, meldt de modewinkel. Maar wie na de online shopervaring toch nog tussen de kleding wil snuffelen, kan er voor kiezen om het pakketje naar de dichtstbijzijnde Zara winkel te sturen. Thuisbezorgen is ook mogelijk.

Met de nieuwe webwinkel wil Zara meegaan in de trend van online shoppen. CEO Pablo Isla geeft aan dat de webshop aansluit bij de voordurende inspanning van Zara om klanten de best mogelijke service te bieden. “Het past perfect bij onze filosofie.”

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN