In navolging van onder meer Duitsland en Nederland,

biedt Zalando nu ook in België merken en online retailers de mogelijkheid om met de webshop samen te werken en op deze manier hun klantenbereik te vergroten. Op basis van een commissieregeling kunnen zij hun collecties vanaf nu via Zalando.be verkopen.

Merken die meedoen aan het partnerprogramma zorgen zelf voor de operationele afhandeling van bestellingen, maar moeten hierbij voldoen aan de servicevoorwaarde van Zalando. Alleen merken met een webshop kunnen zich voor het programma aanmelden. Ook merken met een webshop die op dit moment al bij Zalando verkrijgbaar zijn komen hiervoor in aanmerking. Het persbericht op Zalando.be meldt dat meerdere Belgische merken interesse hebben getoont in het partnerprogramma. Mais il est où le Soleil? is het eerste merk dat partner wordt.

Zalando's partnerprogramma ging in februari dit jaar al van start in Duitsland en Nederland. Later volgden Frankrijk, Oostenrijk, Italië en nu dus ook België. Met het programma kan Zalando het aanbod in merken en producten verder ontwikkelen en uitbreiden, laat Marijn van Roij, country manager Zalando België, weten in het persbericht. Ook profiteert de webshop van vaste klanten die de betreffende merken meenemen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN