Vertbaudet, het kinderkledingmerk verkrijgbaar

bij La Redoute, daagt de allerjongsten onder ons uit om een zomers accessoire te ontwerpen. Kinderen in de leeftijd van vier tot acht jaar mogen hun creativiteit loslaten op een accessoire naar keuze en hun ontwerp uittekenen op papier. Het winnende ontwerp zal deel uitmaken van de lente-zomercollectie 2015 van Vertbaudet. Het accessoire komt dus echt in de winkel te liggen.

Op de website van Vertbaudet zijn basismodellen voor een hoed, pet, sjaal of tas te vinden. Alles mag uit de kast gehaald om er een zomers ontwerp van te maken: verf, collages, kleurpotloden. De winnaar krijgt, naast de realisatie van zijn of haar ontwerp, een tegoedbon van Vertbaudet ter waarde van 150 euro voor kinderkleding en een cadeaubon ter waarde van 100 euro voor speelgoed. Met de internationale wedstrijd steunt de organisatie het project Timoun d'Haïti, dat hulp biedt aan de bouw van een school op Haïti.

Vertbaudet is opgericht in 1963, heeft in Frankrijk 41 winkels, en is in België te koop via La Redoute. Verbaudet behoorde tot voor kort tot Redcats, een online distributeur van mode- en interieurartikelen waartoe ook La Redoute behoort en eigendom van luxeconcern Kering. Het merk werd echter eerder dit jaar verkocht aan Alpha Private Equity Fund 6. Kering zei zich meer te willen richten op luxe modemerken.

De ontwerpwedstrijd loopt tot 31 januari 2014. Voor elke deelname zal de organisatie 1 euro aan het goede doel doneren.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN