De Italiaanse Minoronzoni Group heeft een overeenkomst gesloten met Fashion Club

70. De lente/zomercollecties 2013 van het Italiaanse tassenlabel Tosca Blu en schoenenlabel Tosca Blu shoes zullen door de Antwerpse agentuur worden vertegenwoordigd.

Tot nu toe werd Tosca Blu in België vertegenwoordigd door Studio Riccamente. “Fashion Club 70 is in arm genomen voor expansie van het label in België,” vertelt Brigitte Damstra van het PR-bureau Never on Wedsnesday over de samenwerking. Momenteel verkopen Vanormelingen Schoenen (Houthalen-Helchteren) en Milangh Shchoenen (Zwijndrecht) beiden lijnen van Tosca Blu. Daarnaast zijn er zeven retailers die de tassen verkopen en drie die alleen de schoenen verkopen. Belgische consumenten kunnen ook online terecht voor de producten van Tosca Blu via de online shop.

Moederbedrijf Minoronzoni bestaat al sinds 1978 en is gespecialiseerd in het produceren van tassen, riemen en mode accessoires. Het bedrijf heeft 200 medewerkers in dienst. Tosca Blu, opgericht in 1998, heeft Tosca Blu zo’n 1300 verkooppunten en 20 winkels in Italië. Een tas kost tussen zo’n 130-150 euro.

Fashion Club 70 vertegenwoordigt meer dan 70 merken aan 1300 winkels in de Benelux. Ook is het agentschap eigenaar van een aantal winkels, waaronder de Liu Jo monobrandstore en de 7 For all Mankind flagshipstore in België.
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN