Tissu Premier niet in september maar juni

De komende editie van Tissu Premier vindt niet in

september maar in juni plaats. De beurs gooit de deuren naar nieuwe stoffen en prints eerder open om tegemoet te komen aan de behoefte van inkopers. Modecollecties volgen elkaar immers steeds sneller op, het voorjaar wordt een steeds urgenter inkoopmoment voor merken en ontwerpers. Het Grand Palais in Lille is op 15 en 16 juni open voor de bezoekers van Tissu Premier.

De stoffenvakbeurs Tissu Premier trekt grote inkopers als 3 Suisses, Galeries Lafayette, Etam, Sonia Rykie en IKKS. Het is een beurs waar trends concreet worden en waar zaken worden gedaan. Uit een enquête die tijdens de laatste editie in januari werd gehouden bleek dat 40% van de inkopers kwam om orders te plaatsen en zich te laten inspireren voor volgende collecties. 25% gaf aan op zoek te zijn naar nieuwe leveranciers en fabrikanten.

Tissu Premier werkt er hard aan om een toonaangevende beurs te zijn. In januari werden actuele trends goed zichtbaar gemaakt in het forum, dat veel belangstelling genoot van de bezoekers. Ook de meer technische kant van stof kwam aan bod in verschillende conferenties en lezingen. In januari konden bezoekers bijvoorbeeld wijzer worden over de wereld van technisch textiel: techno designer Elisabeth de Senneville vertelde over nieuwe materialen en biokeramische stoffen.

Tissu Premier niet in september maar juniKlik hier om een filmpje te bekijken van Tiss Premier!

Tissu Premier kijkt terug op een succesvolle januari-editie en zet de stijgende lijn door. De verplaatsing van de beurs naar juni kreeg goede reacties van de bezoekes en exposanten en velen hebben aangegeven er weer te zijn. In totaal steeg het aantal bezoekers met 4% ten opzichte van het jaar ervoor. Met name Franse bezoekers waren goed vertegenwoordigd. Hun aantal steeg met 11% ten opzichte van januari 2010.

Bekijk de exposantenlijst van 2011 en meer facts op
http://www.tissu-premier.com

Wave-Up vertegenwoordigt Tissu Premier in Nederland en België en kan uw deelname en /of bezoek begeleiden.

Kijk op www.wave-up.com

Neem contact op met Sylvie Verdierre of Stephan Waals:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
+31 (0)20-7757718
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN